Firmaprofil

En familievirksomhed i Midtjylland

Hos SJM Entreprenør ApS har vi fokus på at skabe en troværdig kundeoplevelse samt levere et resultat i topklasse. Vi er en jysk familievirksomhed, som har lang erfaring i branchen. Gennem vores mange leveår har vi håndteret en lang række forskellige opgaver for mange forskellige kunder. Det har givet os stor know-how på området, som gør os i stand til at varetage opgaver af alle størrelser samt tilbyde omfattende løsninger.

 

Går til opgaven med kunden i centrum

Siden virksomhedens grundlæggelse i 1999 har værdierne bygget på tæt dialog med kunden og et forhold, der stiller kundens ønsker over alt andet. Derfor indleder vi alle opgaver med en samtale, der har til formål at forventningsafstemme samt planlægge den videre proces.Du kan naturligvis altid kontakte os undervejs, hvis du har spørgsmål til projektet.

 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i det arbejde, vi laver, og du kan altid forvente et resultat i topklasse. Uanset hvilken opgave, ud ønsker udført, kan vi varetage den. Vi har bl.a. erfaring med at udføre:

  • Entreprenørarbejde
  • Markservice
  • PE-svejsning

 

Vi har hjemme i Nørre Snede, hvorfor vores kunder kommer hovedsageligt fra Jylland og Fyn

 

Er du nysgerrig på vores arbejde?

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, kan du finde os på Facebook, hvor du kan få et indblik i vores dagligdag. Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på telefon 20 49 89 68 / 75 76 12 77 eller til at skrive på mail sjm@energimail.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.